Recipe: Pan Fried Cod with Onion and Vegetable by Circulon SteelShield

Beautifully crispy pan-fried cod, evenly cooked to perfection. Serve with white onion, fresh samphire and a butter sauce. Try with garlic crushed potatoes or indulgent creamy mash.

Ingredients

  • 3 cod filets with skin on
  • 3 handfuls of samphire
  • 1 white onion thinly sliced
  • 1 garlic clove
  • Juice 1/2 lemon
  • 2 tbsp butter
  • salt and pepper

Instructions

  1. ตั้งกระทะ Circulon SteelShield ที่ความร้อนปานกลาง ใส่เนยลงไป แล้วค่อยตามด้วยหัวหอม ผัดประมาณ 3 นาทีเพื่อให้หัวหอมอ่อนลง
  2. ปรับเตาให้เป็นความร้อนสูง แล้ววางเนื้อปลาด้านที่มีหนังลงไป ใช้เวลาประมาณ 3-4 นาที
  3. เมื่อหนังปลากรอบแล้ว ให้พลิกด้าน เติมหน่อไม้ฝรั่งทะเลและกระเทียมบดลงไปในกระทะ ผัดประมาณ 2 นาที สามารถใส่เนยเพิ่มได้หากต้องการ
  4. ปรุงรสด้วยเกลือ พริกไทย และน้ำมะนาว

Quality cooking starts with quality cookware